Datum: 
zaterdag 30 januari 2021 10:00
Type activiteit: 
Cursus

KNNV minicursus Tuinvogels herkennen

Welke vogels zie je in jouw tuin? Het verschil tussen de mus en de merel ken je misschien wel. Maar wat is het verschil tussen de pimpelmees en de koolmees? Of zit er een huismus of heggenmus op de voedertafel?

In samenwerking met Vogelbescherming Nederland geeft de KNNV een gratis minicursus tuinvogels herkennen.

Leer tuinvogels herkennen, en hoe je meer vogels in jouw tuin krijgt.

We gaven de cursus op donderdagavond 21 januari voor 9 deelnemers. Speciaal voor de Tuinvogeltelling gaan we de minicirsus herhalen op zaterdagochtend 30 janauri, dus tijdens het weekend van de Tuinvogeltelling en op een tijdstip dat ook kinderen kunnen meedoen.

Minicursus Tuinvogels herkennen: zaterdagochtend 30 januari van 10:00-11:30 uur, online via Zoom. De minicursus wordt gegeven door Gert de Wit, KNNV-Amersfoort Vogel Werkgroep.

Contact en aanmelden: Gert de Wit, coaching@gertdewit.nl, ovv 'minicursus tuinvogels herkennen'. Na aanmelding ontvang je een Zoom-link en meer informatie.

Tunvogel video - In plaats van een excursie is er een mooie vogel video gemaakt in de struintuin van De Groene Belevenis.

Tuinvogel TOP-10 van Amersfoort en Leusden

We maken een Tuinvogel TOP-10 voor Amersfoort en Leusden. Dus tel je mee in onze regio, geef je waarnemingen dan door aan Gert én via de website van de Vogelbescherming.

Doe mee aan de Nationale Tuinvogeltelling op 29, 30 & 31 januari 2021!
Zie Vogelbescherming - Tuinvogeltelling

Georganiseerd door: 
Vertrekplaats: 
online te volgen vanuit huis
Vindt plaats in: 

Deel deze pagina