KNNV Vereniging voor Veldbiologie
De KNNV is de landelijke vereniging voor veldbiologie, voor actieve natuurliefhebbers en -beschermers. Voor mensen die graag meer over de natuur, planten en dieren willen weten en ervan genieten. KNNV-leden organiseren natuurexcursies, inventarisaties, lezingen en cursussen, en ze wandelen en fietsen veel buiten. Want wat is er leuker dan samen met anderen de natuur te ontdekken?

KNNV afdeling Amersfoort e.o.
Je hoeft geen uitgebreide kennis van de fauna of flora te hebben om lid te kunnen zijn van de KNNV. Iedereen met belangstelling voor de natuur is van harte welkom. Afdeling Amersfoort heeft ca 130 leden en veel actieve werkgroepen. Onze afdeling is opgericht in 1911 en bestaat dus al ruim 100 jaar!

De werkgroepen organiseren hun eigen excursies en inventarisaties, en er is elk jaar een grote natuurinventarisatie waar verschillende werkgroepen aan meewerken. In samenwerking met o.a. IVN-Amersfoort wordt de Natuuracademie georganiseerd, met minicursussen over heel verschillende onderwerpen, en de WNA Natuurlezingen, die gehouden worden in het Groene Huis in Amersfoort. De Natuurkijker is kwartaalblad van KNNV- en IVN-Amerfoort, met activiteiten en nieuws uit beide afdelingen. Kortom - we zijn een actieve afdeling!

Als KNNV-lid ontvang je ook het landelijke verenigingsblad Natura, dat 4 keer per jaar verschijnt, en je krijgt 10% kortingen op boeken uit de KNNV-Uitgeverij. ZieĀ hier voor meer informatie over de landelijke vereniging.

Lid worden
Je kunt je aanmelden via het aanmeldingsformulier. Het lidmaatschap van KNNV afdeling Amersfoort e.o. kost 28 euro per kalenderjaar.

Contact
Voor algemene vragen over de KNNV kun je terecht bij het landelijk bureau, of contact onze afdeling via ledenadministratie@amersfoort.knnv.nl.

KNNV - afdeling Amersfoort e.o.
KvK: 32171808
IBAN: NL40 TRIO 0788 9141 89 (en oude IBAN NL05 INGB 0000 646 241)

Deel deze pagina