vrijdag 29 januari 2021

KNNV minicursus Tuinvogels herkennen

Van 29-31 januari wordt weer de Nationale Tuinvogeltelling georganiseerd. Ben je benieuwd welke vogels in jouw tuin zitten? Doe dan mee met de gratis minicursus tuinvogels herkennen van de KNNV in samenwerking met Vogelbescherming Nederland. Online op zaterdagochtend 30 januari van 10:00-11.30 uur.

Leer tuinvogels herkennen, en hoe je meer vogels in jouw tuin krijgt.

We gaven de minicursus op donderdagavond 21 januari voor 9 deelnemers. Speciaal voor de Tuinvogeltelling gaan we minicursus herhalen op zaterdagochtend 30 januari, dus tijdens het weekend van de Tuinvogeltelling en op een tijdstip dat ook kinderen kunnen meedoen.

Minicursus Tuinvogels herkennen: zaterdagochtend 30 januari van 10:00-11:30 uur, online via Zoom. De minicursus wordt gegeven door Gert de Wit, KNNV-Amersfoort Vogel Werkgroep.

Contact en aanmelden: Gert de Wit, coaching@gertdewit.nl, ovv 'minicursus tuinvogels herkennen'. Na aanmelding ontvang je een Zoom-link en meer informatie.

Tuinvogel video - In plaats van een excursie is er een vogel video gemaakt, met tuinvogels in de struintuin van De Groene Belevenis.

Tuinvogel TOP-10 van Amersfoort en Leusden

We maken een Tuinvogel TOP-10 voor Amersfoort en Leusden, dus tel je mee in onze regio, geef je waarnemingen dan door aan Gert én via de website van de Vogelbescherming.

Doe mee aan de Nationale Tuinvogeltelling op 29, 30 & 31 januari 2021!
Zie Vogelbescherming - Tuinvogeltelling

 

Deel deze pagina