vrijdag 29 mei 2020

Hoewel we aanvankelijk van plan waren om de Algemene ledenvergadering te houden in juni hebben we toch besloten om deze uit te stellen tot na 1 september.
De situatie leek ons nog te onzeker om al zo kort na het weer wat minder streng zijn van de regels al in een grotere groep bij elkaar te komen.
Over de precieze datum krijgt u ruim van tevoren bericht.

Uiteraard is het mogelijk om inzage te krijgen in het financiële reilen en zeilen van de afdeling. Laat het even weten en we sturen u de financiële stukken toe.

Hoewel er zonder instemming van de leden geen formele bestuurswijzigingen kunnen plaats vinden zijn we al wel gestart met het overdragen van het secretariaat van de huidige secretaris naar de nieuwe secretaris Rico Bongaarts.
Het is jammer dat Rico door al de beperkende maatregen nog geen kennis kan maken met de leden. Maar dat komt vast wel goed.

Wat betreft activiteiten volgen we het advies van het landelijk bestuur. Tot 1 juli geen openbare –of publieksexcursies organiseren en ook geen fysieke groepsactiviteiten met meer dan 5 personen, ook al zou het technisch mogen.

Laten we met z’n allen geen onnodige risico’s lopen.

Het bestuur

Deel deze pagina