Het Melarium, centrum van natuur, bijen en kunst; een plek waar je natuur, rust, ruimte en inspiratie vindt.

Is in gebruik van Natuurlijk Delfland i.s.m. de Imkervereniging Delft.

Wat gebeurt er in dat gekke witte gebouwe vlakbij de A13? Klik hier

Waar is het Melarium? Klik hier

Routebeschrijving
Ga naar de Thijsseweg 11, Delft en daar zie je aan het eind het straatnaaambord Melariumpad. Loop of fiets het pad af en na 10 minuten lopen of 3 minuten fietsen zie je het Melarium.

Tip: gebruik via een routeplanner alleen Thijsseweg 11 en niet Melariumpad 11, je komt dan op de snelweg uit.

Het dakterras is van 9:00 tot circa 17:00 uur geopend om van het omringende landschap te genieten. In verband met de coronacrisis is het dakterras dicht.

Natuurlijk Delfland organiseert regelmatig activiteiten als excursies, lezingen, uitvoeringen, workshops, cursussen. De imkers beheren de bijen, deze zijn in het gebouw aanwezig. Klik hier voor het programma
 
Vanaf april tot en met augustus zijn er op de zaterdagen van de even weken tussen 12:00 en 14:00 uur twee imkers op het Melarium.
 
Voor derden zijn er mogelijkheden om het gebouw voor eigen activiteiten te gebruiken. Neem contact op met de beheerder van het Melarium, 06 - 13 07 07 14, afdelingdelfland@knnv.nl
 
Vraag een abonnement op onze Nieuwsbrief, de wekelijkse nieuwsbrief van Natuurlijk Delfland. Hierin staan o.a. de activiteiten die in het Melarium worden georganiseerd.
 
Steun het Melarium!
Wordt lid van de Natuurlijk Delfland, klik hier om meer redenen te lezen om lid te worden, want Natuurlijk Delfland is net zo veelzijdig als de natuur rijk is.
 
Welke planten en dieren zijn er rond het Melarium gezien? klik hier Pas wel de datum aan.

Deel deze pagina