Datum:
zaterdag 11 maart 2017 14:00
Type activiteit:
Vergadering

Beste leden van onze vereniging,

Wegens ziekte en familieomstandigheden is een deel van het bestuur niet in staat om komende zaterdag de ledenvergadering bij te wonen. Als bestuur hebben we dan ook besloten de ledenvergadering te verplaatsen naar zaterdagmiddag 11 maart, zelfde tijd zelfde plaats. Wij realiseren ons dat het erg kort dag is, maar denken dat dit de beste oplossing is.
Verzoek aan elk lid die dit bericht leest het zoveel mogelijk te door te vertellen aan andere bekende leden. Tevens gaan we zorgen dat er komende zaterdag iemand bij de school aanwezig is om aanwezigen van bovenstaande bericht op de hoogte te stellen.

Voor 11 maart blijven de 3 bijlagen (de agenda en de 2 verslagen van de vergaderingen van 2016: febr. en okt.) van kracht, behalve dat de datum dus verandert van 11 februari naar 11 maart, zelfde tijd en zelfde plaats.

Georganiseerd door:
Vertrekplaats:
Albertina Agnesschool, Prins Bernhardweg 33, 8453 XC Oranjewoud.
Kosten:
geen