Via dit formulier kunt u zich aanmelden om lid te worden van de KNNV afdeling Noordwest Veluwe.

Voorletters
Als u uw e-mail adres invult wordt u maandelijks op de hoogte gehouden van onze activiteiten en krijgt u drie maal per jaar het Linnaeusklokje toegestuurd.

Wij verzoeken u de penningmeester van de Afdeling Noordwestveluwe van de KNNV te machtigen het verschuldigde inschrijfgeld ieder jaar rond half februari van uw rekening af te schrijven. Dat maakt het voor onze penningmeester een stuk eenvoudiger.

Eventueel heeft u daarna 56 dagen de gelegenheid om bij uw bank de afschrijving weer ongedaan te maken.

IBAN rekeningnummer
Ik machtig de penningmeester het verschuldigde bedrag voor het lidmaatschap van mijn bankrekening af te schrijven.

Wij zullen zorgvuldig omgaan met de gegevens, die in hier hebt ingevuld. U kunt dat nalezen in onze privacy verklaring. U kunt hier aangeven of u akkoord bent met het beschreven gebruik van uw gegevens.

Ik heb kennis genomen van het privacybeleid van deze vereniging en ga akkoord met het gebruik van mijn gegevens zoals daar beschreven.

Tot slot:

Als alle verplichte velden zijn ingevuld, kan de aanmelding worden opgestuurd door onderaan dit formulier op de knop "índienen" te klikken.

Als het indienen is gelukt krijgt u een berichtje op het scherm.

Bent u één of meer verplichte vakken vergeten in te vullen dan komt u automatisch terug boven aan het inschrijfformulier. De velden die nog moeten worden ingevuld, zijn rood gekleurd.

Eventuele vragen kunt u stellen aan de ledenadministratie.

Deel deze pagina