Fotografiewerkgroep
Fotografiewerkgroep Camera Natura
De fotografiewerkgroep is opgericht in 2010 door 2 enthousiaste KNNV leden.
Het samenbrengen van fotografie en natuur en het verbeteren van het fotograferen, doen we tijdens onze vaste bijeenkomsten en het buiten fotograferen.
Vaste bijeenkomst: De fotografiewerkgroep komt maandelijks bijeen op de 4e dinsdag van de maand in de Roef, Zuiderzeepad 1 in Harderwijk van 20.00 -22.00 uur. (m.u.v. de maanden juli, augustus en december). De bijeenkomsten worden wisselend ingevuld: het bekijken en bespreken van elkaars foto’s, het bekijken van een dvd met fotografietips en soms wordt een fotograaf uitgenodigd.
Buiten fotograferen: 1x per maand (m.u.v. juli en augustus): Regelmatig worden foto’s gemaakt n.a.v. een opdracht: b.v. over compositie, macro fotografie of het gebruik van instellingen van de camera.
De fotografiewerkgroep is laagdrempelig. KNNV leden die enthousiast zijn over het fotograferen in de natuur zijn van harte welkom. Ook niet-leden zijn welkom om eens te komen kijken.
Bent u geïnteresseerd?
U kunt contact opnemen met een van de coördinatoren: Ria Thijs 06-27170437 ria.thijs@planet.nl en Steef Klaassen 0341-414827 steef@solcon.nl 

Ga direct naar

Bovenaan deze pagina

Welkom Alle activiteiten Verslagen Gastenboek Bestuur Contactgegevens  
  Agenda ..... vertelt   Werkgroepen Waarom lid worden?  
  Linnaeusklokjes Oude verslagen Fotoboek ANBI-gegevens Aanmelden  
  Jaarplan Vorige cursussen Facebook Links    
  Vertrekplaatsen          

 

Deel deze pagina