maandag 26 november 2018

Wist u dat u ook donateur van onze afdeling kunt worden? Voor slechts € 20,-- kunt u donateur van de afdeling Voorne worden. U kunt dan gratis deelnemen aan een groot aantal activiteiten, zoals onze excursies, lezingen en onderzoeken. Ieder kwartaal ontvangt u ons magazine In de Branding, dat telkens aan een ander thema is gewijd en waarin we ook verslag doen van onze eigen onderzoeken. Volgend jaar kunt u bijvoorbeeld artikelen verwachten over digitalisering (welke digitale boeken zijn er op de markt, welke zijn er goed en welke niet?) en zetten we leden in de schijnwerpers, die achter de schermen veel voor natuuronderzoek betekenen). Daarnaast ontvangt u onze Nieuwsbrief, vol met nieuwtjes uit de natuur in de Hollandse Delta en aankondigingen van onze activiteiten.
U kunt ook – met korting- deelnemen aan onze cursussen, zoals de jaarlijks terugkerende vogelcursus. Ook steunt u ons als donateur bij ons natuurbeschermingswerk. We spreken bijvoorbeeld regelmatig in bij bestemmingsplanprocedures. Kortom: steun de natuur in de Hollandse Delta!

Wilt u donateur worden? Mail dan naar: ledenadministratie@voorne.knnv.nl en wij schrijven u graag als donateur in. Tip: Bent u al lid of donateur, maak dan een familielid, vriend of kennis donateur door de donatie van het komende jaar cadeau te geven. U steunt ons er enorm mee.

Deel deze pagina