Datum: 
zaterdag 7 januari 2017 10:30
Type activiteit: 
Natuurwandeling

Kom naar De Eese om het nieuwe jaar te vieren

Nieuwjaarsbijeenkomst KNNV en IVN afdelingen zaterdag 7 januari 2017 om 10.30u

De besturen van KNNV afdeling De Noordwesthoek en IVN afdeling Noordwest-Overijssel nodigen de leden van harte uit voor de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst op 7 januari 2017 om 10.30u.

We komen bij elkaar op de parkeerplaats van Residence De Eese, Bultweg 25 te De Bult. We zullen een winterwandeling maken over de Heerlijkheid De Eese en verwachten tijdens die wandeling leuke dingen te zien. Wintergasten onder de vogels en zoogdieren in wintervacht kunnen worden ontdekt. Een rode eekhoorn in een besneeuwd bos of een mannetje goudvink tegen een blauwe lucht zijn altijd weer leuke waarnemingen om te doen. Maar het leggen en onderhouden van contacten staan tijdens deze wandeling en de aansluitende bijeenkomst voorop. Ontspannen het nieuwe natuurjaar beginnen is waar het vandaag om draait. Het weer is zoals gebruikelijk onvoorspelbaar, dus het dragen van warme kleding wordt aanbevolen. En vergeet niet een verrekijker of fototoestel mee te nemen voor het vastleggen van mooie momenten op het netvlies of de gevoelige plaat.

Om ongeveer 12.00u komen we terug bij het vertrekpunt. In het restaurant van Residence De Eese bieden de besturen u twee kopjes koffie of thee aan, aansluitend (om ca. 12.30u) gevolgd door een kop erwtensoep. En bent u vegetariër, laat dat dan bij opgave even weten, zodat de cateraar daar rekening mee kan houden.

Aanmelden is in verband met de catering noodzakelijk en moet vóór 5 januari per e-mail bij voorzitter@noordwesthoek.knnv.nl of 0521512074 worden gedaan. Als u zich al naar aanleiding van eerdere aankondiging in een nieuwsbrief of op de website heeft aangemeld, dan hoeft u dat uiteraard niet opnieuw te doen. Alleen mee wandelen of alleen de nieuwjaarsbijeenkomst bijwonen is natuurlijk ook mogelijk. Gaat u met ons mee? U bent van harte welkom.

Georganiseerd door: 
Vertrekplaats: 
Residence De Eese, Bultweg 25 te De Bult.
Vindt plaats in: 

Deel deze pagina