Datum: 
zaterdag 6 april 2019 09:00
Type activiteit: 
Excursie - planten

Zaterdag 6 april – Stinzenplantenexcursie naar verschillende locaties in Friesland.

Begin april, het is weer voorjaar en dus hoog tijd om rond te gaan kijken in stinzenplantenparadijsjes om te genieten van de rijke en kleurige stinzenflora! Als het weer een beetje meezit bloeit er van alles aan bol-, knol- en andere gewassen  in de tuinen die we gaan bezoeken: bostulpen, vingerhelmbloem, holwortel, anemonen in diverse kleuren, wilde hyacinten, knikkende vogelmelk, misschien nog lenteklokjes en nog wel meer. Dit jaar maken we weer eens een rondje langs verschillende, bekende en minder bekende, staten in Friesland.

We vertrekken om 09.00 uur per auto van het grote parkeerterrein (P&R) aan de noordzijde van het NS-station Steenwijk (ingang Eesveenseweg 3, 8332 JA Steenwijk).De excursie duurt tot zeker halverwege de middag, dus neem wat te eten en drinken mee.

Aanmelden bij Candida van Wirdum (candida@jolicoeur.nl, tel: 0521 521106). Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel zeer op prijs gesteld. Heb je geen eigen vervoer (=auto) tot je beschikking, dan is het zeker aan te raden om dat van tevoren te laten weten.

Georganiseerd door: 
Vertrekplaats: 
grote parkeerterrein (P&R) aan de noordzijde van het NS-station Steenwijk (ingang Eesveenseweg 3, 8332 JA Steenwijk).
Contactpersoon: 
Candida van Wirdum candida@jolicoeur.nl, tel: 0521 521106
Vindt plaats in: 

Deel deze pagina