Datum: 
zaterdag 24 augustus 2019 14:00
Type activiteit: 
Natuurwandeling

Zaterdag 24 augustus - Nu mogen wij het pad op ...

Een excursie op het laarzenpad van Kalenberg. In het broedseizoen, dat duurt van 15 maart tot 15 juli, is het laarzenpad niet toegankelijk voor het publiek. Maar nu de jonge vogels zijn uitgevlogen, kan het ommetje weer worden gemaakt. Tijdens het rondje laarzenpad is er van alles te zien en te beleven in dit deel van de Weerribben. De benaming laarzenpad is niet zomaar gekozen. Het kan er soms flink drassig zijn. Zorg dus voor goed waterdicht schoeisel.

De auto's kunnen worden geparkeerd op de grote parkeerplaats aan het begin van de toegangsweg in Kalenberg. We verzamelen bij het het (onbemande) Informatiepunt van Staatsbosbeheer in Kalenberg ligt aan het parkeerterrein midden in Kalenberg. Dat parkeerterrein ligt aan de Nieuweweg, tegenover Nieuweweg 1, 8377 HM Kalenberg. 

m 14.00 uur. De excursie zal tot ongeveer 16.00u duren. De excursie wordt geleid door Ymkje van der Linden.Meer informatie is te krijgen bij Henk Mulder, 0561477574.

Georganiseerd door: 
Vertrekplaats: 
grote parkeerplaats aan het begin van de toegangsweg in Kalenberg. We verzamelen bij het informatiepunt van Staatsbosbeheer in Kalenberg
Contactpersoon: 
Henk Mulder, 0561477574.
Vindt plaats in: 

Deel deze pagina