Als je van plan bent om een wandeling/fietstocht voor de KG te organiseren, zijn de volgende gegevens nodig voor publicatie in de Convo.

  1. Wat voor soort wandeling/fietstocht is het: bekende route, eigen route; lange afstandsroute.
  2. Korte beschrijving van het gebied waar de tocht doorheen gaat en van wat er natuurhistorisch te verwachten is.
  3. Wie leidt/leiden de wandeling/fietstocht?
  4. Wanneer uiterlijk opgeven bij degene die het leidt?
  5. Waar start de wandeling/fietstocht.
  6. Bereikbaarheid per openbaar vervoer: ns-station(s), busverbindingen, bushalte waar men uit moet stappen, eventueel treintaxi. Bustijden e.d. hoeven niet vermeld te worden. Wel waarschuwen als de busverbindingen weinig frequent zijn; op zondag is dat vaak het geval! Bel hierover zo nodig zelf van te voren 0900-9292 of kijk op www.9292ov.nl
  7. Als er fietsen nodig zijn, waar zijn die te huur (adres en telefoonnummer)? Zijn er ook fietsen te huur bij het ns-station?
  8. Bereikbaarheid per auto: afslag van snelweg, duidelijke routebeschrijving,
  9. Eventueel bijzonderheden, bijv. waarschuwen voor lange wandelingen en/of fietstochten, mogelijkheid om te zwemmen, wel of geen horeca onderweg i.v.m. WC-bezoek. Betalen voor toegang van een gebied/tuin o.i.d. of korting bij lidmaatschap, dan verzoeken lidmaatschapsbewijs mee te brengen.

Degene die de aanmeldingen beheert, stuurt een bevestiging van deelname aan de deelnemers en meldt hierbij ook dat de e-mailadressen van de deelnemers gedeeld worden.

Als de activiteit niet doorgaat stuurt degene die de aanmeldingen beheert hiervan een bevestiging aan de deelnemers en aan de (natuurhistorisch)secretaris.

Vóór de dag van de wandeling/fietstocht stuurt de natuurhistorisch secretaris een formulier op dat gebruikt kan worden voor het verslag en het invullen van bijzonderheden en waarnemingen tijdens de wandeling/fietstocht. Het verslag zal worden toegevoegd aan het natuurhistorisch jaarverslag van de KG.

Het stukje voor de CONVO moet uiterlijk op 28 februari/31 augustus ingeleverd zijn bij Marianne van der Heijden, e-mail: voorzitter@kampeergroep.knnv.nl

 

 

 

 

Deel deze pagina