Als je van plan bent om een weekendkamp voor de KG te organiseren, zijn de volgende gegevens nodig voor publicatie in de Convo.

 1. Is het een kampeerkamp of een ander soort kamp.
 2. Korte beschrijving van het gebied waar het kamp is en van wat er natuurhistorisch te verwachten is.
 3. Waar kamperen we: naam, volledig adres, telefoonnummer, e-mail, website?
 4. Kunnen er caravans/campers/kampeerauto’s op de kampeerplaats?
 5. Is er mogelijkheid om anders te verblijven? B&B, Yurt, Glamping, huisje(s)?
 6. Wie leidt/leiden het weekend? Evt mobiel nummer vermelden.
 7. Wanneer uiterlijk opgeven bij degene die het kamp leidt?
 8. Bereikbaarheid per openbaar vervoer: ns-station(s), busverbindingen, bushalte waar men uit moet stappen, eventueel treintaxi. Bustijden e.d. hoeven niet vermeld te worden. Wel waarschuwen als de busverbindingen weinig frequent zijn; op zondag is dat vaak het geval! Bel hierover zo nodig zelf van te voren 0900-9292 of kijk op www.9292ov.nl
 9. Als er fietsen nodig zijn, waar zijn die te huur (adres en telefoonnummer)? Zijn er ook fietsen te huur bij het ns-station?
 10. Bereikbaarheid per auto: afslag van snelweg, duidelijke routebeschrijving,
 11. Eventueel bijzonderheden, bijv. Waarschuwen voor lange wandelingen en/of fietstochten, mogelijkheid om te zwemmen. Betalen voor toegang van een gebied/tuin o.i.d. of korting bij lidmaatschap, dan verzoeken lidmaatschapsbewijs mee te brengen.

Degene die de aanmeldingen beheert, stuurt een bevestiging van deelname aan de deelnemers en meldt hierbij ook dat de e-mailadressen van de deelnemers gedeeld worden.

Als de activiteit niet doorgaat stuurt degene die de aanmeldingen beheert hiervan een bevestiging aan de deelnemers en aan de (natuurhistorisch)secretaris.

Vóór het weekend van het kamp stuurt de natuurhistorisch secretaris een formulier op dat gebruikt kan worden voor het verslag en het invullen van bijzonderheden en waarnemingen tijdens het kamp. Het verslag zal worden toegevoegd aan het natuurhistorisch jaarverslag van de KG.

 

Het stukje voor de CONVO moet uiterlijk op 28 februari/31 augustus ingeleverd zijn bij Marianne van der Heijden, e-mail: voorzitter@kampeergroep.knnv.nl.

 

Deel deze pagina