Datum: 
vrijdag 23 april 2021 14:00 tot zondag 25 april 2021 14:00
Type activiteit: 
Kamperen

Vanuit De Stochemhoeve, een kleine camping aan de rand van Leiden en grenzend aan stadspark Cronesteyn, zitten we op korte fietsafstand van o.a. de beroemde Vogelplas, De Starrevaart, en van het nieuwe natuurgebied De Munnikenpolder. Ook zijn de duinen goed bereikbaar, waar de nachtegaal zijn zang in die periode volop laat horen.
Er is een optie op 5 kampeerplekken (afwijkende prijs; wordt later uitgelegd). Mochten er meer plaatsen nodig zijn dan overleg ik dat zodra ik weet dat die nodig zijn.
Er zijn diverse vaste onderkomens te huur (een kleine caravan, een pipowagen, twee trekkershutten en een blokhut) Diegene die dat wil reserveert die zelf. Wel graag aan mij doorgeven. Ook graag doorgeven als je nog plaats hebt voor een ander (https://www.stochemhoeve.nl/accommodaties).
Let op: helaas mogen er geen campers of slaapbusjes op het terrein gezet worden.
(Electro)fietsen zijn te huur (fiets: ±10 per dag; electrofiets: ±€20 per dag). Geef aan mij tijdig door wat je wilt huren! Er is een oplaadpunt.
Een royale woonkamer en een koelkastje is aanwezig.
Bereikbaarheid: er komt geen bus in de buurt! Dichtstbijzijnd is station Lammenschans, waarvandaan het 20 min lopen is. Indien gewenst kan overlegd worden over ophalen bij het station.
We starten vrijdag 14.00 uur met de fiets. We eindigen zondag rond 14.00 uur.
Adres: De Stochemhoeve, Cronesteyn 3 2322 LH Leiden. Website: www.stochemhoeve.nl
Uiterlijk opgeven bij Anke voor 31 januari 2021
Niet leden kunnen zich aanmelden via voorzitter@kampeergroep.knnv.nl

Georganiseerd door: 
Vertrekplaats: 
De Stochemhoeve, een kleine camping aan de rand van Leiden
Vindt plaats in: 

Deel deze pagina