Voor alle kampeerweekenden en dagexcursies moet je je van te voren opgeven bij de excursieleider. Doe je dat niet dan loop je het risico niemand van de KG aan te treffen. Bij minder dan drie aanmeldingen, en bij slecht weer, mag de excursieleider de activiteiten afgelasten. Bovendien is het in je eigen belang als de excursieleider je bereiken kan om eventuele veranderingen door te geven. Bij het afspreken van de gezamenlijke huur van een onderkomen verplicht je je tot het betalen van jouw deel ook al moet je onverhoeds afhaken.

De excursie begint 's morgens om 9.00 uur en ’s middags om 14.00 uur of anders zoals aangegeven in de convo. Let op! Het tijdstip van vertrek is het tijdstip dat is afgesproken.
Te laat komen is voor eigen risico en de excursieleider hoeft niet te wachten op laatkomers. Het is daarom van belang dat je van tevoren doorgeeft wanneer je komt. Leden van Natuurmonumenten en/of de Landschappen: zorg altijd je lidmaatschapskaart bij je te hebben! Op sommige campings wordt individuele legitimatie gevraagd. Neem daarom ook altijd je Natuurkampeerkaart mee, deze is verkrijgbaar bij o.m. de ANWB. Op Natuurkampterreinen en (voor niet-leden van de NTKC) op NTKC -terreinen is het bezit van deze kaart vereist. Informatie over bustijden is verkrijgbaar via tel. nr 0900-9292 of via www.9292ov.nl. De excursieleider/ster weet wie er allemaal komen op een kamp. Via hem/haar kan je dus eventueel regelen dat je mee kunt rijden, of afgehaald wordt van een dichtstbijzijnde trein/bushalte.

Wie meerijdt in een auto bij een excursie e.d. betaalt de chauffeur daarvoor een vergoeding van € 0.20 per auto per km

Deel deze pagina