Welkom bij de afdeling Noordwest Veluwe.          

Genieten van de natuur staat voorop bij de leden van de afdeling Noordwest Veluwe. Je kunt dat op vele manieren met elkaar doen: wandelen, excursie, studies, lezingen bijwonen, waarnemen en beleven, cursussen volgen en fotograferen. Het voordeel is dat er altijd mensen bij zijn die erg veel kennis hebben en dat ook graag met je willen delen.

Kom gerust eens kijken en meedoen met één van de vele activiteiten in de natuur!

Het uitgebreide activiteitenprogramma laat zien dat we ons niet beperken tot de Noordwest Veluwe, maar dat ook regelmatig andere natuurgebieden worden opgezocht. Op deze website kunt u alvast kennismaken met ons. Maar buiten in de natuur zult u ons pas echt leren kennen.

De trouwe leden vinden hier alle informatie over onze vereniging. De komende activiteiten en de verslagen van de activiteiten die alweer achter ons liggen. Maar ook het gastenboek, waar u uw mening kwijt kunt en op het laatste moment kunt zien of de activiteit wel doorgaat of dat het weer roet in het eten gooit. De schitterende foto's in het fotoboek van onze fotowerkgroep en uiteraard alle gegevens over onze organisatie en hoe u met ons in contact kunt komen.

Het hele programma voor de komende tijd vindt u bij alle activiteiten.


Tot slot nog een tip: Als u de Ctrl indrukt kunt u met het wieltje op de muis de letters vergroten of verkleinen.


Ga direct naar

Bovenaan deze pagina

Welkom Alle activiteiten Verslagen Gastenboek Bestuur Contactgegevens  
  Linnaeusklokjes ..... vertelt   Werkgroepen Waarom lid worden?  
  Jaarplan Oude verslagen Fotoboek ANBI-gegevens Aanmelden  
  Vertrekplaatsen Vorige cursussen Facebook Links    

 

Deel deze pagina