Gewone haarslak. Foto: Ina MarbusJe geniet meer van de natuur als je er meer van weet!

Daarom voert de KNNV landelijke campagnes uit. In 2019 richt de KNNV zich op het vergroenen van particuliere tuinen en de natuur dicht om ons heen.
De KNNV tuinambassadeurs zijn vrijwilligers die andere particulieren stimuleren en motiveren om aan de slag te gaan in eigen tuin en wijk. Zij kunnen uw steun goed gebruiken.

Met een donatie of periodieke schenking zijn wij ontzettend geholpen.

Lidmaatschap
In heel Nederland zijn duizenden KNNV-ers actief om activiteiten te organiseren in en over de nabijgelegen natuur, denk aan excursies, lezingen en cursussen. Wordt ook actief lid en laat mensen de natuur van dichtbij beleven. Er is altijd een afdeling bij uw in de buurt. U ontvangt ook 4 keer per jaar het vernieuwde natuurtijdschrift Natura. Meld u nu aan!
Het lidmaatschap van de KNNV kost ongeveer €30 per jaar.

Stichting Fondsen
De Stichting Fondsen heeft als doel speciale KNNV activiteiten financieel te ondersteunen. Voor subsidiëring komen projecten in aanmerking die binnen de drie doelstellingen van de KNNV vallen: natuurstudie, natuurbeleving en natuurbescherming.
Word donateur van de Stichting Fondsen.

ANBI
De KNNV is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften kunnen daarom worden afgetrokken bij de aangifte van uw inkomstenbelasting en legaten zijn vrijgesteld van successierechten.

Meer weten?
Neem voor meer informatie of vragen over het financieel ondersteunen van de KNNV contact op met het landelijk bureau: bureau@knnv.nl of tel: 030 231 47 97.

Deel deze pagina