Anders dan was gepland gingen we niet naar De Oldematen bij Hasselt maar naar De Borkeld bij Markelo.

Onder leiding van Geert Euverman hebben we de blauwe route gelopen.Tijd : 8 uur vertrek – 12 uur terug.Het weer 6 graden licht bewolkt. 11 personen.Start op de parkeerplaats bij de dagcamping bij De Borkeld.Gezien: Graspieper; Boompieper; Boomleeuwerik; Putter; Geelgors;Boomklever; Zanglijster; Merel; Vink; Roodborst; Roodborst tapuit; Staartmees; Pimpelmees; Koolmees; Kuifmees; Grote bonte specht; Groene specht; Grauwe gans; Nijlgans; Canadese gans; Houtduif; Turkse tortelduif; Spreeuw; Zwarte kraai; Raaf; Buizerd; Bosfazant; Ree; een groep Hereford koeien waarvan enkele net een kalf hadden.Op het fietspad vonden we nog een plat gereden Watersalamander.

Een zeer geslaagde excursie.

mvrgr. Hans de Groot

Deel deze pagina