Natuurjongeren programma 1ste helft 2019

Er gaat een en ander veranderen binnen de natuurjeugdclub KNNV. Doordat er geen opvolging voor Theo en Herma als activiteitenbegeleiders gevonden kon worden en door een teruglopend ledenaantal gaat de jeugdclub zoals die nu is stoppen, maar voor de meeste huidige leden bieden we de mogelijkheid om over te stappen naar de jongerengroep. Binnen deze kleine enthousiaste groep worden ook leuke activiteiten georganiseerd zoals straks na de zomerstop in september een viswedstrijdje in het Oude Zwembad met na afloop en hapje/drankje op het terras van de kruidentuin.
Ook beheert dit groepje een groentetuin. In juli bracht de groep een bezoek aan de imker in de bijenstal in het Herman Jansenpark.

De jongerengroep werkt met een groepsapp. Indien sommigen (gelukkig) nog geen mobiel hebben, kan één van de ouders met een mobiel nummer in de groepsapp e.e.a. volgen. Eventueel kan men ook per mail op de hoogte gebracht worden van de nieuwtjes rondom de jongerengroep. Op deze manier hopen we dat de jeugd betrokken blijft bij de natuur en onze vereniging.

Nieuwe leden in de leeftijd 11-16 jaar zijn altijd welkom.

En wil een je het clubgevoel eerst een keer proeven, je bent altijd welkom.

Je kunt je met een mailtje aanmelden bij de secretaris van de KNNV Vriezenveen of tel.nr.: 0546-565127 

 

 

Deel deze pagina